L’Àlex no és readmès i es convoquen noves mobilitzacions a McDonald’s La Maquinista

El passat dijous 10 de juliol l’empresa Carber Maquinista SL (franquícia de McDonald’s) va refusar readmetre un treballador acomiadat, l’Àlex, durant l’acte de conciliació a Departament de Treball. Davant d’aquest fet es convoca una nova mobilització divendres 18 de Juliol, a les 20.00 h, a McDonald’s del Centre Comercial La Maquinista.

A l’acte de conciliació celebrat a Departament de Treball, la secció sindical de la COS a la franquícia de Mc Donald’s al CC La Maquinista va oferir una solució que no hagués generat cap cost a l’empresa i, aquesta la va rebutjar, portant-nos a un escenari de judici per al mes vinent de novembre.

Just abans de l’acte de conciliació un grup de persones solidàries es van concentrar davant de Departament de Treball al carrer Albareda de Barcelona per mostrar suport al company Àlex així com per reclamar la seva readmissió.

Fins al moment, l’empresa continua sense donar cap passa per solucionar els problemes de riscos laborals als quals està sotmesa la plantilla de treballadors i treballadores. Des de la COS hem reiterat diverses vegades a l’empresa per tal que adopti mesures, tot i ser legalment responsable de la nostra seguretat. Cal recordar que va ser amb l’intent d’organitzar una ‘crew meeting’, una reunió en la qual els i les treballadores dirigeixen queixes o suggeriments cap a l’empresa per la denúncia dels quals, que va acabar sent acomaidat el company Àlex.

És per això que la COS convoca una concentració divendres 18 de juliol, a les 20.00 h davant del McDonald’s del Centre Comercial La Maquinista (Barcelona) per reclamar la readmissió de l’Àlex així com per donar a conèixer entre els i les visitants del centre comercial les condicions sota les quals es treballa.

A la vegada, demanem a tothom qui vulgui mostrar la seva solidaritat escrigui un correu electrònic a McDonald’s La Maquinista: lamaquinista295@mcdesp.com  i atencionconsumidor@mcdesp.com, demanant la readmissió de l’Àlex Martínez i solidaritzant-se amb les demandes dels treballadors i les treballadores.444444----888---twitter-alex-3-mcd-jul14

Aquesta entrada s'ha publicat en Laboral i etiquetada amb , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a L’Àlex no és readmès i es convoquen noves mobilitzacions a McDonald’s La Maquinista

  1. Retroenllaç: Butlletí n. 35 – Conèixer el territori per créixer-hi harmònicament | Endavant Sant Andreu – Nou Barris

Deixa un comentari